Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 327066   |    |  Avís legal
 


 CONSTRUCCIONES CASALDERREY S.L.

  C/ JOSE ZORRILLA, 9
  08402 - GRANOLLERS (BARCELONA) 
  Tel: 93 870 39 55
  Fax: 93 846 39 30
   Correu-e: info@construccionescasalderrey.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters) Cognoms
Empresa Adreça
Correu-e * Provincia
Telèfon* Codi Postal
Consulta

*
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CONSTRUCCIONES CASALDERREY S.L. amb CIF B60340585 i domicili social a C/ JOSE ZORRILLA, 9, 08402, GRANOLLERS (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CONSTRUCCIONES CASALDERREY S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

CONSTRUCCIONES CASALDERREY S.L. informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CONSTRUCCIONES CASALDERREY S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info***construccionescasalderrey.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de CONSTRUCCIONES CASALDERREY S.L..

Tancar finestra
CONSTRUCCIONES CASALDERREY S.L., CIF:B60340585, C/ JOSE ZORRILLA, 9 , 08402 - GRANOLLERS, Cont.: info@construccionescasalderrey.com